Vyr. buhalteris nebūtinai privalo būti įdarbintas jūsų įmonėje. Jo darbą galime atlikti mes – kvalifikuotų ir patyrusių buhalterių komanda!

 

Iš kur žinote, kad jums iš tikrųjų reikalingas vyriausias buhalteris, o ne geras finansų konsultantas? Kartais įmonėms reikia geros konsultacijos finansiniais klausimais ir patikimų buhalterių komandos, kad būtų sutvarkyta buhalterinė apskaita, išspręstos kai kurios finansinės problemos ir sudarytas aiškus finansinio augimo planas artimiausiems metams. Jei vis dėlto esate tikri, kadjums reikalingas būtent vyr. buhalteris, atėjote būtent ten, kur reikia – mes galime jums padėti!

Vyriausias buhalteris kiekvienoje įmonėje reikalauja dviejų dalykų: didelio užmokesčio ir nuolatinių iššūkių. Jei didelis užmokestis nėra problema, tai su nuolatiniais iššūkiais po kelių mėnesių gali kilti problemų. Tad kam samdyti žmogų pusmečiui, jei tokią paslaugą galite gauti bet kada ir neribotam laikui iš mūsų – profesionalių finansininkų komandos?

Atskleisime net tris svarbias paslaptis:

1 paslaptis. Esame patyrę įvairiose verslo srityse, todėl mūsų patirtis prekybos sektoriuje bus naudinga gamybos įmonės vyr. buhalteriui;

2 paslaptis. Niekada nesergame ir neatostogaujame. Taip, tai visiškai legalu, kai dirba ne vienas konkretus žmogus, o visa komanda, galinti susitvarkyti ne tik su kolegos darbais atostogų metu ar užklupus ligai, bet ir su didesniais darbų kiekiais.

3 paslaptis. Mes prašome mažiau pinigų, nei jums atsieitų samdyti profesionalų ir nemažai patirties turintį vyriausią buhalterį.

Dėl šių išvardintų priežasčių ir turėtumėte pasirinkti mus. Ar minėjome, kad esame pasirengę nebrangiai ir efektyviai išspręsti visas jūsų įmonės problemas, susijusias su buhalterine apskaita ir finansais? Apie mūsų sugebėjimus gali paliudyti mūsų esami ir patenkinti klientai…

Susisiekite su mumis jau dabar ir aptarkime bendradarbiavimo galimybes. Skambinkite arba parašykite el. paštu.

Kontaktai

Adresas
Parko g. 1, Avižieniai
Vilnius
LT-14198
Telefonas

+370 671 31070

El. paštas
Darbo laikas: nuo 8:00 iki 17:00 Pietų pertrauka nuo 12:00 iki 13:00
Socialiniai Tinklai